SurveyMonkey

Dışa Aktarımlar

Ücretli özellik
Bu özelliğin abonelik paketinize dahil olup olmadığını görmek için oturum açın.

Anket sonuçlarınızın çevrimdışı bir kopyasını indirmek için anket verilerinizi dışa aktarabilirsiniz. Sizin için doğru olan dışa aktarım biçimini seçmenize yardımcı olmak için kullanabileceğiniz birkaç dışa aktarım örneğimiz mevcuttur. Dışa aktarım örneklerine bakın »

Anketiniz 100.000'den fazla yanıt içeriyorsa ya da sorularla çarpılan toplam yanıtlayan sayısı 100.000'den fazlaysa, yalnızca CSV dışa aktarımları kullanılabilir.

Tüm anket sonuçlarını dışa aktarmak için:

  1. Anketinizin Sonuçları Analiz Et bölümüne gidin.
  2. Sayfanın üstündeki Farklı Kaydet düğmesini tıklayın.
  3. Dosyayı dışa aktar öğesini tıklayın.
  4. Bir dışa aktarım türünü seçin: Tüm özet veriler, Tüm yanıt verileri veya Tüm bireysel yanıtlar.
  5. Dışa aktarım biçimini seçin, dışa aktarım seçeneklerini belirleyin ve Dışa Aktar düğmesini tıklayın.
  6. Sol kenar çubuğunda DIŞA AKTARIMLAR alanında dosyayı bilgisayarınıza indirmek için dışa aktarımı tıklayın. Dışa aktarım dosyaları 14 gün boyunca burada saklanır.

İndirdiğiniz dosya, genellikle ZIP olarak bilinen sıkıştırılmış bir dosya olabilir. Dosyayı açtıktan sonra, anket sonuçlarınızı içeren dosyaları açabilirsiniz.

İPUCU! Anket sonuçlarınızı dışa aktarırken sorun yaşıyorsanız, bu ipuçlarını takip edin.

Özet Veriler dışa aktarımları, soruya göre anket sonuçlarınızın sunuma hazır, soru özetleri olarak da bilinen bir özetini sağlar. Kullanılabilecek birkaç biçim vardır:

  • PDF
  • PPT
  • XLS
  • CSV

Yanıt Verileri dışa aktarımları, her yanıtlayanın anketi nasıl cevapladığını görmenize olanak sağlar. Bu dışa aktarım türü, kendiniz grafik oluşturmak veya analiz yapmak üzere işlenmemiş veriler almak istiyorsanız da uygundur. Kullanılabilecek birkaç biçim vardır:

  • XLS
  • PDF
  • CSV
  • SPSS

Tüm bireysel yanıtlar için aynı dışa aktarım biçimleri mevcuttur. Ayrıca Bireysel Yanıtlar sekmesindeki yanıtın yanındaki Dışa Aktar öğesini tıklayarak tek bir Bireysel Yanıtı PDF olarak dışa aktarabilirsiniz.