SurveyMonkey

Wij accepteren de volgende gangbare creditcards en valuta:

KaarttypeBeschikbaarheid
MasterCardAlle ondersteunde valuta’s
VisaAlle ondersteunde valuta’s
American ExpressUSD, EUR, AUD, CAD, GPB, MXN, BRL en meer (niet geaccepteerd in India, Argentinië, Chili, Colombia, Costa Rica, Tsjechië, Hongarije, Indonesië, India, Peru en Zuid-Afrika.)
JCBAUD, JPY, TWD
Discover, Diners ClubUSD
Visa DeltaGBP
Carte BleueEUR
CartaSiEUR
EloBRL

Als uw creditcardbetaling niet kan worden verwerkt, ontvangt u een foutbericht waarin wordt vermeld dat de betaling niet is uitgevoerd of is mislukt. Controleer uw creditcardgegevens en probeer het opnieuw.

Als u uw factureringsinformatie niet kunt bewerken omdat in het venster een lege pagina wordt weergegeven, controleer dan de beveiligingsinstellingen van uw browser. Als u strikte beveiligingsinstellingen hebt, wordt het venster mogelijk niet correct geopend. Probeer tijdelijk uw beveiligingsinstellingen te verlagen of gebruik een andere browser.

  • Voer uw creditcardgegevens en factureringsadres opnieuw in
  • Geef uw kaartbeveiligingscode (CVV2 of CID) op
  • Wis uw cookies of probeer een andere browser
  • Neem contact op met de uitgever van uw kaart

Preautorisatiekosten of een preautorisatietarief zijn tijdelijk betalingen die op een creditcard- of bankafschrift worden weergegeven als gereserveerde kosten. Het gaat om een testtransactie die veel wordt toegepast door webwinkels om te controleren of de kaart geldig is voordat de volledige kosten in rekening worden gebracht. Als de preautorisatiekosten door de bank of creditcardmaatschappij worden geweigerd, worden de volledige kosten geannuleerd en wordt de aankoop niet verwerkt.

Wanneer u creditcardgegevens of contactinformatie voor facturering bijwerkt in uw SurveyMonkey-account, worden dergelijke preautorisatiekosten soms gehanteerd om te controleren of de nieuwe gegevens geldig zijn. Deze tijdelijke preautorisatie zijn geen definitieve kosten. Deze kosten wordt doorgaans in de dagen erna van uw kaart verwijderd (Normaliter binnen 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van de bank) en het geld wordt teruggestort op uw rekening. De annulering wordt mogelijk weergegeven als een restitutie of het preautorisatietarief wordt eenvoudigweg uit uw accountgeschiedenis verwijderd omdat het geen echte kosten waren.

De uitgever van uw creditcard of uw bank voegt mogelijk een tarief voor valuta-omrekening of voor transacties met het buitenland toe aan uw betaling. Als de kosten hoger zijn dan verwacht, neemt u contact op met uw aanbieder voor informatie over de tarieven die mogelijk gelden, aangezien SurveyMonkey hier geen controle over heeft en hier ook niet van op de hoogte is.

Als uw kaart is bijgewerkt maar de kaartinformatie in uw SurveyMonkey-account is verouderd, ziet u mogelijk het verschuldigde bedrag op uw nieuwe kaart.

Wanneer een betaling wordt verzonden naar de uitgever van de kaart, gebruikt onze betalingsverwerker de kaartgegevens die zijn opgeslagen in het SurveyMonkey-account. Als deze informatie is verouderd, beschikt de uitgever van de kaart over twee mogelijkheden: deze kan ervoor kiezen om de informatie te gebruiken voor het accepteren van de kosten en deze te verwerken via de bijgewerkte kaart of deze kan ervoor kiezen om de kosten te weigeren. Als de uitgever de kosten accepteert en verwerkt via de bijgewerkte kaart, worden bij ons de gegevens van de verouderde kaart of de gegevens van de bijgewerkte kaart weergegeven.

Deze situatie komt relatief vaak voor wanneer klanten een bijgewerkte kaart ontvangen. De uitgever van de kaart blijft vaak de kosten accepteren die via de verouderde kaart in rekening worden gebracht omdat klanten anders hun toegang tot betaalde abonnementen, zoals SurveyMonkey, verliezen.