SurveyMonkey

Gebruik een sjabloon om tijd te besparen. Met een sjabloon begint u met een set kant-en-klare vragen die zijn ontworpen om de doelen van uw project te bereiken. Ook als u een sjabloon gebruikt, kunt u de enquête en vragen aanpassen.

Maakt u een formulier? Probeer het eens met een van onze populaire online formuliersjablonen.

Een enquête maken met een sjabloon:

  1. Klik op Enquête maken in de rechterbovenhoek van uw account.
  2. Klik op Beginnen met een sjabloon.
  3. Kies een categorie uit het vervolgkeuzemenu en blader door de beschikbare sjablonen of zoek sjablonen op trefwoord. Als u deel uitmaakt van een team, kunt u teamsjablonen kiezen.
  4. Klik op een sjabloon om een voorbeeld van de enquêtevragen weer te geven en de enquête te bekijken.
  5. Wanneer u een sjabloon hebt gevonden die u wilt gebruiken, klikt u onderaan het voorbeeld op Deze sjabloon gebruiken.
  6. Bewerk de enquête op elke gewenste wijze. U kun vragen toevoegen of bewerken, vragen verwijderen en de vormgeving wijzigen van uw enquête voordat u deze verzendt.

SurveyMonkey-sjablonen bevatten vragen die zijn geschreven door onze enquête-experts om vooringenomenheid terug te dringen en u te helpen de gegevens te verzamelen die u nodig hebt.

Betaalde sjablonen

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Sommige sjablonen zijn alleen beschikbaar voor betaalde abonnementen. Bij veel sjablonen met meer dan 10 vragen moet u bijvoorbeeld over een betaald abonnement beschikken. Sommige sjablonen met meer dan 10 vragen zijn beschikbaar voor alle abonnementen, maar u hebt een betaald abonnement nodig om de vragen in de sjabloon te bewerken.

Voor een compleet en actueel voorbeeld van SurveyMonkey-sjablonen raden we aan om door sjablonen te bladeren in uw account. U kunt ook de lijst met sjablonen bekijken.

TIP! Zoek naar het pictogram Benchmark om sjablonen te vinden die vragen met benchmarks bevatten. Met deze vragen kunt u uw gegevens vergelijken met die van anderen die die vraag hebben gebruikt.

Als u een primaire beheerder of een beheerder van een team bent, kunt u uw eigen sjablonen maken die iedereen in uw team kan gebruiken. Teamsjablonen worden opgeslagen in de bibliotheek van uw team.

Als u lid van een team bent, kunt u een enquête maken met een teamsjabloon uit de bibliotheek van uw team of er een kiezen wanneer u een enquête maakt.