Hoe weet ik of mijn reacties zijn vastgelegd?

Uw reacties worden geregistreerd wanneer u op de navigatieknoppen van de enquête klikt, op voorwaarde dat er geen fout wordt weergegeven als de pagina wordt verzonden.

• Reacties worden geregistreerd als u op de knop Volgende klikt, waarna de volgende pagina van de enquête wordt weergeven.
  • Reacties worden geregistreerd als u op de knop Gereed klikt om de enquête te voltooien, waarna de eindpagina voor de enquête verschijnt.

De opsteller van de enquête kan de namen van de knoppen bijwerken, maar uw reacties worden nog steeds vastgelegd.

Nadat u een enquête hebt voltooid, wordt uw browservenster mogelijk gesloten of wordt u naar een andere webpagina geleid. Deze instelling wordt beheerd door de opsteller van de enquête en is niet van invloed op het registreren van uw reacties.

Als u een kopie van uw reacties wilt, neemt u contact op met de opsteller van de enquête.