Instructies voor uitschrijven

U kunt zelf kiezen welke soorten marketingberichten u ontvangt, welke SurveyMonkey-accounts u uitnodigingen voor enquêtes kunnen sturen, welke e-mails u ontvangt van SurveyMonkey Contribute en welke cookies we gebruiken.

We willen graag in e-mails met u delen hoe u optimaal profiteert van SurveyMonkey door u te vertellen over mooie nieuwe functies, interessante verhalen van klanten en advies van ervaren enquêtemethodologen. U kunt gemakkelijk de soorten e-mails beheren die wij verzenden.

Uw voorkeuren voor e-mails en nieuwsbrieven beheren:

1. Klik onderaan een e-mail op Uitschrijven. Als u een account hebt, kunt u zich ook aanmelden, naar Mijn account gaan en dan naar E-mails en nieuwsbrieven bladeren.
  2. Kies welke e-mails u wilt ontvangen en voor welke u zich wilt uitschrijven.
  3. Klik op Voorkeuren bijwerken om ervoor te zorgen dat de wijzigingen worden toegepast. Het kan tot 48 uur duren voordat uw voorkeuren zijn bijgewerkt.

Hebt u een SurveyMonkey-account, dan blijft u wel e-mails over uw account ontvangen. Hoewel u sommige e-mails kunt beheren, zoals dagelijkse meldingen met een overzicht, blijft u andere e-mails over uw account wel ontvangen. Voorbeelden zijn betalingsherinneringen, kennisgevingen van opzeggingen, en verzoeken of uitnodigingen om enquêtes te openen of opmerkingen toe te voegen. Deze berichten zijn onderdeel van onze service. U kunt zich hiervoor niet uitschrijven als u gebruik wilt blijven maken van onze service.

Houders van een SurveyMonkey-account kunnen enquêtes maken en verzenden naar e-mailadressen of telefoonnummers die ze toevoegen aan een uitnodiging per e-mail of sms-bericht. Elke uitnodiging bevat de optie om zich uit te schrijven of af te melden voor het ontvangen van verdere uitnodigingen.

• Klik op de uitschrijfkoppeling in de uitnodiging om u af te melden voor toekomstige e-mails die door dat specifieke SurveyMonkey-account worden verzonden. U schrijft zich hiermee niet uit voor alle uitnodigingen per e-mail van SurveyMonkey-services.
  • Als u vragen of opmerkingen hebt over waarom u op de e-maillijst van een afzender staat, kunt u uw uitnodiging per e-mail beantwoorden en rechtstreeks contact opnemen met de afzender.
  • Als u uitnodigingen per e-mail wilt ontvangen van alle gebruikers, schrijft u zich weer in. Dit is een algemene instelling. Het is niet mogelijk om u in te schrijven voor een specifiek account.
  • Sms-berichten bevatten instructies voor het antwoorden met STOP om u af te melden voor sms-berichten van alle SurveyMonkey-gebruikers.
  • Als u uitnodigingen per sms-bericht wilt ontvangen, antwoordt u START op het sms-bericht waarop u zich hebt afgemeld om u weer in te schrijven. Dit is een algemene instelling. Het is niet mogelijk om u in te schrijven voor een specifiek account.

Tip: vraagt u zich af of een bericht dat u via SurveyMonkey hebt ontvangen mogelijk spam is, lees dan ons beleid inzake aanvaardbaar gebruik om een klacht in te dienen.

U kunt zich uitschrijven voor e-mails van SurveyMonkey Contribute waarin u wordt uitgenodigd voor enquêtes. U ontvangt dan geen uitnodigingen per e-mail voor enquêtes meer, maar kunt zich nog wel aanmelden bij Contribute om deel te nemen.

Uitschrijven voor e-mails van Contribute:

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey Contribute-account.
  2. Klik op Mijn account in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen voor meldingen bijwerken.
  4. Klik op Uitschrijven voor uitnodigingen per e-mail.
  5. Vul het formulier in en klik op Indienen.

In onze cookieverklaring en privacymelding staat hoe we cookies gebruiken. Sommige cookies zijn nodig om onze site te laten werken. Met andere stemmen we de inhoud af, passen we onze marketing aan en meten we de impact ervan, en verbeteren we uw gebruikerservaring.

Bevindt u zich in Noord-Amerika, dan ziet u een pop-up als u één van onze webpagina’s bezoekt waarop u wordt gevraagd in te stemmen met ons gebruik van bepaalde cookies. Als u zich wilt uitschrijven voor advertentiecookies, klikt u op Cookievoorkeuren. U kunt uw voorkeuren te allen tijde bijwerken via Mijn persoonlijke informatie niet verkopen in de voettekst van onze website of door uw cookies te wissen via de instellingen van uw browser. Hierna krijgt u het pop-upvenster opnieuw te zien.

Bevindt u zich in de Europese Unie (EU) of het Verenigd Koninkrijk (VK), dan ziet u een pop-up als u één van onze webpagina’s bezoekt waarop u wordt gevraagd in te stemmen met ons gebruik van bepaalde cookies. U kunt functionele of advertentiecookies toestaan of weigeren. Het is niet mogelijk om u uit te schrijven voor de verplichte cookies, omdat ze essentiële functies uitvoeren om met onze site te communiceren en onze service te leveren. Werk uw voorkeuren te allen tijde bij via de koppeling Cookievoorkeuren in de voettekst van onze website of door uw cookies te wissen via de instellingen van uw browser. Hierna krijgt u het pop-upvenster opnieuw te zien.

Als u zich buiten de EU, het VK of Noord-Amerika bevindt, kunt u in de instellingen van uw browser altijd cookies wissen en beheren. Wist u alle soorten cookies, dan werken bepaalde functies mogelijk niet zoals verwacht. Als u cookies inschakelt, kunt u onze site zonder problemen gebruiken. SurveyMonkey werkt niet goed als alle cookies zijn uitgeschakeld.