Als u een enquête online wilt invullen, hebt u een enquêtekoppeling of URL nodig. Neem contact op met de enquêtemaker of de persoon die u heeft gevraagd de enquête in te vullen. Vanwege het grote aantal enquêtes op onze site en om privacyredenen kunnen we u geen toegang geven tot een enquête.

Lees meer over waarom de enquêtekoppeling niet werkt als u de juiste koppeling hebt en de enquête nog steeds niet toegankelijk is.

Als u een Contribute-enquête wilt invullen, moet u zich aanmelden bij uw Contribute-account.

Nieuwe startpagina bèta: als u de nieuwe startpagina ziet, lijkt alles een beetje anders, maar we raden u aan om het gewoon uit te proberen. Als u functies zoekt maar deze niet kunt vinden, klikt u op de schakeloptie Nieuwe startpagina om het dashboard en Mijn enquêtes te openen.

Meld u aan en ga naar de pagina Mijn enquêtes of de nieuwe startpagina om te zoeken naar een enquête die u hebt gemaakt. Gebruik de zoekbalk om uw enquête te zoeken op naam. Enquêtes voor oplossingen voor marktonderzoek zijn niet beschikbaar op de nieuwe startpagina, dus u kunt op de keuzeschakelaar Nieuwe startpagina klikken voor toegang tot Mijn enquêtes.

Controleer of u bent aangemeld bij het juiste account als u de enquête niet kunt vinden. U kunt meerdere accounts met hetzelfde e-mailadres hebben. Via de pagina Wachtwoord vergeten kunnen we u een lijst sturen met alle gebruikersnamen die aan uw e-mailadres zijn gekoppeld.

Als iemand een enquête met u deelt, vindt u deze op de pagina Mijn enquêtes. Enquêtes worden geordend op de laatste wijzigingsdatum. Het kan dus zijn dat deze niet op de eerste pagina te zien is. U kunt de automatische mappen voor gedeelde enquêtes gebruiken om uw enquêtelijst te filteren en te zoeken naar uw enquête.

Als u de enquête niet kunt vinden die met u is gedeeld, heeft de eigenaar uw toegang tot de enquête misschien verwijderd. U moet contact opnemen met de persoon die de enquête oorspronkelijk met u heeft gedeeld en deze persoon vragen of hij of zij de enquête opnieuw met u wil delen.