Vragen kopiëren of verplaatsen

U kunt vragen kopiëren en verplaatsen in de sectie Enquête ontwerpen.

U kunt een vraag naar een andere positie in de enquête verplaatsen. Alle opties die zijn geconfigureerd onder de tabbladen Bewerken, Opties en Logica, worden nog steeds toegepast. Als logica is toegepast op de vraag, moet u de logicapaden zorgvuldig testen voordat u uw enquête naar respondenten verzendt.

Als u een vraag naar een andere positie binnen de enquête wilt verplaatsen, kunt u op de vraag klikken en deze naar de gewenste positie in de enquête slepen. Of u kunt het volgende doen:

1. Plaats de muisaanwijzer op de vraag die u wilt verplaatsen en klik op Verplaatsen.
  2. Selecteer de pagina en positie waar u de vraag naartoe wilt verplaatsen.
  3. Klik op Vraag verplaatsen.

Als een vraag wordt gekopieerd, wordt er een duplicaat van deze vraag gemaakt in dezelfde enquête. Alle opties die zijn geconfigureerd onder de tabbladen Bewerken en Opties, worden overgedragen naar de gekopieerde versie. Logica voor overslaan van vragen gebaseerd op de oorspronkelijke vraag wordt niet overgedragen naar de gekopieerde versie.

Een enquêtevraag kopiëren:

1. Plaats de muisaanwijzer op de vraag die u wilt kopiëren en klik op Kopiëren.
  2. Selecteer de pagina en positie waar u de vraag naartoe wilt kopiëren.
  3. Klik op Vraag kopiëren.