SPSS-exports

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

U kunt uw enquêteresultaten exporteren voor gebruik in SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), een populair computerprogramma dat wordt gebruikt voor statistische analyse. Voorbeeldexports bekijken »

SPSS-exports zijn uitsluitend beschikbaar voor exports van het type Alle reactiegegevens. Met exports van het type Alle reactiegegevens kunt u de volledige antwoordverzameling bekijken van elke respondent.

Uw enquêteresultaten exporteren:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Opslaan als boven aan de pagina.
  3. Klik op Bestand exporteren.
  4. Selecteer het exporttype Alle reactiegegevens.
  5. Kies SPSS, selecteer uw exportopties en klik op Exporteren.
  6. Klik onder Exports in de linkerzijbalk op de export om het bestand te downloaden naar uw computer. Exports worden hier 14 dagen lang opgeslagen.

De export omvat SAV-bestanden. Wij adviseren SPSS 17.0.1 of hoger te gebruiken om het bestand te openen.

De volgende informatie helpt u een begin te maken met de analyse in uw SPSS-programma:

• Variabele weergave of gegevensweergave
  • Meetwaarde en vraagtypen
  • Overgeslagen reacties